Akcije


50% popusta

 AKCIJA: Na preko 15m2 opranih tepiha popust od 50% na pranje nameštaja

Spremili smo specijalnu akciju samo za Vas! Ukoliko operete više od 15 kvadratnih metara tepiha ostvarujete pravo na popust od 50% na pranje nameštaja!

PRIMER: Puna cena pranja troseda, dvoseda i fotelje bi bila 3.000 dinara. Sa popustom od 50% ova usluga bi bila 1.500 dinara!

Pozovite nas na brojeve telefona 065 301 71 14 ili 011 26 13 114 i zakažite preuzimanje tepiha.

 

 


Akcija za penzionere

 SAMO ZA PENZIONERE: Pranje tepiha za 159 din/m2 – Beograd, svi delovi grada

Poštujući Vaše godine, prepoznali smo potrebe naše zlatne generacije sugrađana, koji fizički nisu u mogućnosti da se uhvate u koštac sa napornim i teškim poslovima te smo im kroz ove akcije obezbedili fantastičnu ponudu pranja tepiha po ceni od 159 din/m2.

Dovoljno je da kod preuzimanja tepiha priložite Vaš poslednji penzioni ček i ostvarićete pravo da po povoljnoj ceni dobijete najkvalitetniju uslugu.Opremljeni smo specijalizovanim vozilom i ljubaznim osobljem, koje će rado preuzeti Vaše  tepihe i uredno Vam ih dostaviti.Prevoz je BESPLATAN ukoliko imate više od 10m2 tepiha za pranje. Za manje količine cena prevoza iznosi 300 dinara i važi za sve delove Beograda.

 


Hitne intervencije za naše korisnike u Beogradu

HITNE INTERVENCIJE: Oprani i osušeni tepisi za 24 sata

Svima nam se često desi da imamo nepredviđene situacije.Bilo da Vam iznenada dolaze gosti ili se desila neka druga nezgoda koja je dovela Vaš tepih u nereprezenativno stanje, mi smo tu da rešimo problem na najbrži mogući način.

Dovoljno je da nas pozovete na neki od naših brojeva dobićete mirisan i čist tepih u narednih 24 sata.

Prevoz je BESPLATAN ukoliko imate više od 10m2 tepiha za pranje. Za manje količine cena prevoza iznosi 300 dinara i važi za sve delove Beograda

 

 


Akcija obostranog pranja tepihaOBOSTRANO PRANJE TEPIHA – SAMO 159 DIN/M2

Perfektna čistoća nije luksuz, nego Vaša potreba a naš cilj.

Iako se tepihe dubinski čistimo I peremo, daleko bolji rezultat se postiže obostranim pranjem Vaših tepiha.Donosimo vam još jedan popust  za OBOSTRANO pranje tepiha.

Umesto 180din/m2 sada Vam ovu uslugu pružamo po ceni od samo 159din/m2.Brigu o čistoći Vaših tepiha prepustite nama.Prevoz je BESPLATAN ukoliko imate više od 10m2 tepiha za pranje.

Za manje količine cena prevoza iznosi 300 dinara i važi za sve delove Beograda.